SKIZEN

08/07/2022

Een reis boeken is vandaag een hele opdracht geworden. De kleurcodes vliegen je om de oren, je dient een ‘Passenger Locator Form’ in te vullen bij terugkeer naar België en je controleert daarnaast best ook nog eens extra de geldende annulatievoorwaarden bij de reisorganisatie. Dat is echter buiten ons gerekend. Zorgeloos boeken is onze prioriteit n° 1! Onze eenduidige Ski-line corona belofte is ons antwoord op alle mogelijke vragen bij reizen tijdens corona, maar er is meer!

Naast flexibele annulatievoorwaarden beschikken we sinds dit jaar ook over een annulatieverzekering waar je helemaal ‘zen’ van wordt bij het boeken van jouw eerstvolgende wintersportvakantie. Met onze SkiZEN verzekering, ben je zeker van een kosteloze annulatie tot 24 uur voor afreis, ongeacht de reden waarvoor je moet of wenst jouw geboekte wintersportvakantie te annuleren.

Wat dekt de SkiZen verzekering?

Alles! Onze SkiZEN verzekering dekt elke reden waarvoor je jouw geboekte wintersportvakantie zou annuleren.

Ongeacht de reden kan je met deze verzekering geheel kosteloos annuleren tot 24 uur voor afreis. Sterker nog, annuleer je met een geldige en/of geattesteerde reden, dan kan je nog tot en met het moment van afreis kosteloos annuleren.

Let op! De SkiZEN verzekering is louter een annulatieverzekering. Wens je een reis- en bijstandsverzekering te boeken, dan kan je kiezen voor onze optionele GLOBAL verzekering.

Je bent helemaal ‘zen’ voor een surplus van slechts € 29,- per persoon.

Een winter zonder Corona zal waarschijnlijk nog niet voor komende winter zijn, maar nu ben je alvast voorbereid en kan je zorgeloos de zoektoch naar jouw winterbestemming aanvatten. Nood aan inspiratie? Ontdek ons compleet aanbod!

Partners