Join our family

04/09/2020

Met de zomer in het land, dromen wij al stilletjes van besneeuwde bergtoppen en après-ski. Heb jij ook zo’n passie voor de bergen en nog geen concrete winterplannen? De sollicitaties voor de leukste job van de Alpen zijn terug open!

Als monitor verblijf je één of meerdere weken op een winterse bestemming en ben je verantwoordelijk voor de reisbegeleiding van onze reizigers.

Je verwelkomt hen bij aankomst, fungeert als aanspreekpunt en maakt hen wegwijs in het station. Je deelt jouw passie voor wintersport op en naast de piste en weet als geen ander hoe je een legendarische après-ski organiseert. Je maakt een babbeltje met de gasten en zorgt dat ze niks te kort komen. Je bent stipt en flexibel en met jouw goed humeur werkt aanstekelijk bij iedereen rondom je.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Op elke bestemming voorzien we een complementair monitorenteam onder leiding van één hoofdmonitor.

In ruil voor jouw werk voorzien wij vervoer, verblijf en skipas, vrienden voor het leven en een onvergetelijke week met heel jouw team in de bergen.

Het contact met onze monitoren beperkt zich niet enkel tot het winterseizoen. Door het jaar worden er geregeld meet-ups georganiseerd en spreken monitoren met elkaar af, jaarlijks hoogtepunt: ons monitorenweekend – een stevige teambuilding, maar vooral een blij weerzien met de hele familie!

Klaar voor het avontuur? Twijfel niet langer en solliciteer hier!

Partners