Moving forward

04/09/2020

Dat Corona voor een abrupt einde van het winterseizoen zorgde hoeven we jou niet te vertellen, maar ook organisatorisch kwam er één en ander bij kijken. Telewerken werd de regel en onze wekelijkse vergaderingen werden online meetings.

Volgend op het sluiten van de skistations, en even later de landsgrenzen, was het onze eerste prioriteit om de lopende dossiers van de getroffen reizigers snel en correct af te handelen. Enerzijds hadden we reizigers die zich op dat moment in de Alpen bevonden en voor het sluiten van de grenzen terug in België dienden te zijn. Anderzijds moesten we heel wat reizen annuleren en hiervoor een gepaste vergoeding voorzien. Een enorme uitdaging waarbij het belang van onze reizigers steeds primeerde en waarbij ons voltallig team betrokken was.

Van zodra de corona-challenge overwonnen was, konden we terug vooruit kijken: hoog tijd om het komende winterseizoen voor te bereiden. Hierbij mochten we twee nieuwe collega’s verwelkomen in ons team.

Bram, is een geroutineerde saisonnier die de Alpen door en door kent. Hij overwinterde jarenlang in Val Thorens, waar hij voor verschillende reisorganisaties aan het werk was. Bij ons zal Bram het team- en accountmanagement op zich nemen.

Dennis werkte enkele jaren als manager van La Grotte du Yeti in Risoul en heeft daarnaast een achtergrond in de reclamewereld als grafisch designer bij verschillende bureaus. Met zijn ervaring zal hij mee de marketing ondersteunen en Bram helpen bij het accountmanagement.

Community Manager

Dennis Pol

Email dennis

Operations manager

Bram Verstuyft

Email Bram

Nu de corona-maatregelen wat versoepeld zijn en we terug allemaal naar kantoor mogen, ligt de focus 100% op komende winter. Vol enthousiasme hebben we de voorbereidingen aangevat. Met enkele nieuwe bestemmingen in ons aanbod staan we te popelen om terug richting Alpen te vertrekken.

#Readyforwinter

Partners