Onze Yoonly recruitment days komen eraan

12/06/2023

Yoonly recruitment days, wat is dat?

Het is bijna zo ver: Onze yoonly recruitment days komen eraan. En wij kijken er alvast heel hard naar uit! 🙂

De frisse berglucht raast aan je voorbij, een prachtig berglandschap ontplooit zich terwijl je met de zon op je snoet de berg af glijdt… Wij missen het alvast… jij ook? Klaar om de volgende winter de tijd van je leven te ervaren in de bergen, te werken in een prachtige omgeving en talloze vriendschappen voor het leven te smeden? We need you!

Elk jaar gaan we opzoek naar toffe young-minded mensen die net zo veel van wintersport en de bergen houden als wij. Yoonly Recruitment Days zijn ontstaan om ieder te laten kennismaken met de werknemers die achter de organisatie staan. Zo kom je erachter wat het inhoudt om te werken als Crew op één van onze bestemmingen en wat er nodig is om crew te mogen worden voor het volgende winterseizoen. Kom ons tijdens de Yoonly Recruitment days beter leren kennen en dan kunnen samen wat fris drinken en toosten op het aankomende winterseizoen. We leren jou ook meteen kennen en kunnen samen genieten van een drankje op een terras; twee vliegen in 1 klap!

Ben je verliefd op de bergen en op klaar voor een nieuwe uitdaging? Heb je een grote passie voor wintersport en heb je zin om onze gasten met veel enthousiasme te verwelkomen en helpen op bestemming? Ben je een echte teamplayer? Je weet van aanpakken, schrikt niet af van je handen uit de mouwen te steken, en nog minder van nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van het leven in de bergen.

We zijn naast gidsen, ook opzoek naar animatiecrew, DJ’s, fotografen en videografen. Spreekt één van deze functies jou aan?

Kom dan naar één van onze ontmoetingsmomenten en registreer je hiervoor op

We maken in de laatste week van Juni een kleine Yoonly-tour en zo komen we tot bij jou!

Je kan ons hier vinden voor de Yoonly Recruitment Days:

De meet-momenten zullen doorgaan in de namiddag en je kan een uur selecteren via de registratielink. De exacte locatie wordt later gecommuniceerd.

Zit jij net tijdens deze dagen op het strand te puffen in Ibiza? No worries, geef even door via de link wanneer je wel kan en dan kijken we samen hoe we elkaar toch kunnen leren kennen!

Tot snel!