La Plagne

Home > La Plagne

La Plagne, een bijzondere locatie voor een onvergetelijke skivakantie:

Ski fanatiekelingen en snowboard-lovers opgelet! Het Paradiski gebied is een echt wintersportparadijs: Het bestaat uit 425 kilometer aan pistes die de gebieden Les Arcs en La Plagne met elkaar verbinden.

La Plagne biedt een grote verscheidenheid aan pistes met zowel afdalingen voor experten als voor beginners die reiken van de boomgrens tot aan de gletsjers. 

Onze residenties liggen niet alleen in het centrum van het dorp, maar bevinden zich ook aan de voet van de ski pistes. Ze hebben volledig uitgeruste appartementen en in enkele minuten ben je op de pistes. 

Een ongecompliceerd skioord: geen gedoe, in La Plagne gaat alles te voet! Toegang tot de pistes, tot de winkels, tot de leuke bars voor de après-ski… je vindt er alles wat je nodig hebt voor een geweldig verblijf met al je vrienden… en dat zonder auto! 

Al overtuigd? Om je groepsvakantie in La Plagne te boeken, klik hier.

425 km ski gebied & 260 pistes voor alle niveaus

Geen tijd meer om je te vervelen! Een resort vol activiteiten en feest staat je te wachten.

2 Snowparks, 3 Big Airbags, 5 Boardercross pistes, 1 Fun piste, slee pistes en 1 Chronospeed piste

Après ski en feest tot de ochtendgloren in @Le Bonnet of @La Cave

SKI GEBIED : PARADISKI

We gaan niet liegen, we zijn gek op La Plagne! Dit skigebied heeft maar liefst 225 km aan pistes. Nog niet genoeg? Je raakt er niet uitgekeken! Je kunt een uitbreiding van het Paradiski skigebied nemen met met 425 km pistes. Zo kan je skiën tussen Les Arcs en La Plagne. De mogelijkheden zijn eindeloos. 🏔 

Niet te vergeten: Après ski!

Te midden van de ski pistes vind je Le Bonnet, de parel van de après-ski. Le Bonnet heeft een gigantisch terras met een geluidsinstallaties die je oren doen zingen en een restaurant dat je maag doet knorren.  

Klaar om door te gaan tot in de vroege uurtjes? Trek je dansschoenen aan, neem de lift naar beneden en laat je dansmoves de vrije loop in La Cave. Deze disco heeft bars aan ieders zijde zodat je niets moet missen van de dansvloer.  

Een resort vol leven

Tussen de Bobsleebaan van de Olympische Spelen van 1992, de magische fakkelafdaling en waanzinnige après-ski: er is voor elk wat wils!  

BOOK YOUR SKI TRIP