Wintersport groepsreizen

Home > Wintersport groepsreizen

Op zoek naar een onvergetelijke trip in groep?
Het Yoonly-team staat te popelen om ermee aan de slag te gaan.
Doe jouw groepsaanvraag en we nemen snel contact met je op!

Gedreven door een passie voor de Alpen gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte match.
Met onze jarenlange ervaring in de organisatie van groepsreizen gaan we graag verder waar anderen het voor gezien houden.
Van een instappers pakket tot een pakket op maat, geen uitdaging is voor ons te groot!

Met enkele basisgegevens en een eerste korte voorstelling hebben we alvast voldoende om de eerste stap te nemen in het onderzoeken van de mogelijkheden. 

Aanvraag groepen

Dit formulier is alleen voor groepsaanvragen voor groepen van minimum 15 deelnemers.
Reis je met een kleinere groep of met vrienden, dan kan je meteen jouw trip online samenstellen en boeken.

  • Vul hieronder jouw gegevens in

  • Over de reis

  • Please enter a number from 5 to 1000.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAAROM KIEZEN voor Yoonly

De beste bestemmingen

Een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan bestemmingen voor de meest unieke trips. We kijken verder dan alleen maar het aantal kilometers pistes, want wat op papier staat kan men altijd mooi doen klinken. Het is het totaalpakket dat telt!

TRANSPARANTIE COMMUNICATIE

Kwaliteitsvolle reizen afgestemd op jouw budget. Je wordt mee betrokken in de realisatie van jouw trip van begin tot eind en je betaalt enkel hetgeen je nodig hebt. Geen grijze zones, ‘what you see is what you get’!

EIGEN PRODUCTIE

Wat je zelf doet, doe je meestal beter zegt men. Dat nemen we bij Yoonly dan ook letterlijk over. Afhankelijk van de bestemming, beheren we alles van het skigebied over de accommodatie tot de bar ‘in-house’ en onderscheiden we ons daarmee van de rest. Steeds onder het toeziende oog van onze gidsen die 24/7 voor je klaarstaan.

UNIEK

Verder gaan dan waar anderen het voor gezien houden is wat ons uniek maakt. Denk aan ski in combinatie met onze intussen beruchte après-ski’s, maar voeg daar nu een freeride-stage aan toe, een paragliding-initiatie, toerskitochten met overnachting in een berghut en nog veel meer.

Eén van de beste weken van mijn leven gehad! Zalige après ski’s, accomodatie dicht bij de piste, goede begeleiding,…echt een aanrader!!

Sarah Van Osselaer

Zotte après-ski’s, goed gelegen accommodatie, awesome feestjes en een leuke reisbegeleiding. Kortom een super week gehad! 😀

Christophe Hopchet

ONZE EXPERTS VERZETTEN
BERGEN VOOR JOU

EEN VRAAG OF EEN WILD VERZOEK? WE STAAN VOOR JE KLAAR

Net zoals een chef-kok proeft van wat hij klaarmaakt, doen we als touroperator bij Yoonly een beroep op onze eigen ervaringen in de bergen. In het Yoonly-team vind je dan ook dé experts op vlak van reizen met als bestemming Alpen. Elk vanuit hun persoonlijke verhaal als ski- of snowboard instructeur, gids, residentiebeheerder, bar verantwoordelijke, … werken zij mee aan het schrijven van dat van jou. Ongeacht de grootte van jouw groep, beheersen zij alle aspecten voor een geslaagde reis.

Vakantie is iets om naar uit te kijken, daarom stellen wij voor jou een totaalpakket samen zodat jij zorgeloos kan genieten. Wil je meer te weten komen of heb je een wild verzoek?

Bram Verstuyft

Sales BE
Contacteer Bram
Contact me

Vincent De Saedeleer

Benelux manager Contact me