Wintersport groepsreizen

Home > Wintersport groepsreizen

Het team van Ski-line deelt haar passie en ervaring maar al te graag en gaat samen met jou op zoek naar de perfecte match. Met enkele basisgegevens weten wij genoeg en gaan we voor jou aan de slag. Van een instapklare reis tot een volledig pakket op maat, geen uitdaging is voor ons te veel. Jouw droom of idee is ons werk en onze passie!

 

1. Jouw wensen

Je droomt van je skireis en geeft via een aanvraag je basis wensen aan ons door
(periode, formule, aantal personen, extra’s)

 

2. Persoonlijk contact

Ski-line neemt met jou contact op om de grote lijnen te overlopen

 

3. Voorstel skireis

We bezorgen je één of meerdere vrijblijvende voorstellen aan de hand van jouw wensen

 

4. Garanties

We geven je de nodige garanties voor jou als organisator én voor je deelnemers

 

5. 100% transparante werking

We bieden je de mogelijkheid om via MySkiline in te schrijven.
Zo worden alle gegevens centraal verzameld, maar je houdt als organisator altijd
een overzicht door een 100% transparante werking

 

6. Reisleiding staan voor jullie klaar

Een team van opgeleide reisleiding verzorgt je snowtrip van A tot Z

 

7. Feedback

Na een pracht van een snowtrip horen we graag jouw feedback
(en die van de deelnemers) om jaar na jaar onze service te verbeteren)

De beste bestemmingen

Een zorgvuldig afgestemd aanbod aan bestemmingen voor de unieke snowtrip! Legendarische après-ski’s, sneeuwzekerheid, kilometers pistes of toch een goede off piste mogelijkheden, wij hebben het!

Eerlijke communicatie

Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen. Wij werken samen aan een op maat gemaakt reis wat binnen jullie budget past. No nonsense, transparante communicatie.

Top kwalitiet

Ski-line onderscheidt zich van de rest in kwaliteit en service, vóór afreis, op bestemming en na terugkomst, van het hoogste niveau aan te bieden. Ons doel is om voor iedereen, voor alle doelgroepen en budgetten, een onvergetelijke wintersportvakantie te organiseren

Persoonlijk contact

Altijd persoonlijk contact met jouw dedicated account manager.
Onze professionele monitoren leiden jouw skivakantie ter plaatse in goede banen en maken dat jij er zorgeloos van kan genieten. Je kan 24/7 op hen rekenen. Zij voorzien je vakantie van de nodige animatie en dankzij hun enthousiaste persoonlijkheid zijn het ook de ideale partystarters, sfeer verzekerd!

Eén van de beste weken van mijn leven gehad! Zalige après ski’s, accomodatie dicht bij de piste, goede begeleiding,…echt een aanrader!!

testimonial groepsnaam

Zotte après-ski’s, goed gelegen accommodatie, awesome feestjes en een leuke reisbegeleiding. Kortom een super week gehad! 😀

testimonial groepsnaam

Aanvraag groepen

Met Ski-line geven we je een nieuwe dimensie aan al je dromen en plannen. Met een brede glimlach en een luisterend oor, gaan we met jullie op zoek naar een volledig pakket op maat. Onze passie en flexibiliteit start altijd bij onszelf, maar werkt aanstekelijk naar al onze klanten, partners en deelnemers. Het wordt onze prioriteit om jullie volgende snowtrip onder collega’s en/of vriend een ervaring te laten worden om nooit meer te vergeten.

  • Please enter a number from 15 to 1000.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Net zoals een chef-kok proeft van wat hij klaarmaakt, doen we als touroperator bij Ski-line een beroep op onze eigen ervaringen in de bergen. In ons Office team vind je dan ook dé experts op vlak van wintervakanties. Elk vanuit hun persoonlijke verhaal als skiër, snowboarder, klant, student, monitor, seizoensarbeider, barmanager, … werken zij mee aan het schrijven van dat van jou.

Vakantie is iets om naar uit te kijken, daarom stellen wij voor jou een totaalpakket samen zodat jij zorgeloos kan genieten van jou verdiende wintersportvakantie. Meer weten naar alle mogelijkheden of een wild verzoek?

Ik wil meer informatie

Bram Verstuyft

Account Manager BE
Contacteer Bram
Contact me

Dennis Pol

Account Manager NL
Contacteer Dennis
Contact me