Les 2 Alpes

Home > Les 2 Alpes

Les 2 Alpes… skiën op een gletsjer en feesten in de mythische bars van één van de meest levendige resorts van de Franse Alpen

Skiën op een gletsjer, het kan niet overal maar; Hier kan het! Les deux Alpes is één van de Franse skioorden waar je op een gletsjer kan skiën winter én zomer. Sneeuw gegarandeerd! Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan pistes, toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, en een wereldberoemd snowpark

Restaurants en bars… Het wordt moeilijk kiezen! Les Deux Alpes is historisch gezien een van de grootste party-hubs van de Franse Alpen.  Naast de welgekende Grotte du Yéti bar, net onder onze residentie, kan je ook genieten van vele restaurants, bars en après-ski’s die tot laat in de nacht open zijn. 

Onze residentie La Muzelle is zeer goed gelegen in het resort met bars en restaurants aan de voet van de residentie en toegang tot de pistes op wandelafstand. De ideale plaats om te genieten van Les 2 Alpes!

Al overtuigd? Om je groepsvakantie in les Deux Alpes te boeken, klik hier

225 km ski gebied & 92 piste voor alle niveaus

The place to be voor Après ski!

Snowparks, boardercross pistes, slopestyle, Big Air en kilometers off-piste tussen de dennenbomen

Panobar: De beste après ski op de piste

Het ski gebied

Les deux Alpes staat gekend als één van de hoogste skigebieden in de Franse Alpen, startende vanaf 3600m. Niet alleen zit je hoog in de bergen, maar je kan er ook het hele jaar door genieten van de natuurlijke sneeuw dankzij de gletsjer. “Glacier de Mont-de-Lans” is de grootste gletsjer in Frankrijk waar geskied kan worden in de zomer. 

Les Deux Alpes was een van de eerste skistations van Frankrijk. Het werd gesticht in de jaren 1930, iets later dan Chamonix-Mont-Blanc. 

Daarnaast is het een hub voor feesten in de bergen en talrijke evenementen die internationaal gekend zijn. 

Hier moet je zijn! Aprés ski

Skién en een goed feestje bouwen? Je bent aan het juiste adres! Les deux Alps staat bekend als één van de meest levendige wintersport resorts in de Alpen. Hier is alvast een kleine selectie die ons hart sneller doet slaan:  

  • L’igloo is alvast ons favoriete restaurant in het restaurant. Om je vingers mee af te likken! 
  • La Grotte du Yéti: de must voor onvergetelijke après-ski en een groot feest. Bonus: het ligt recht onder onze residentie!  
  •  L’avalanche Night Club, een levendige nachtclub in Les 2 Alpes om de hele nacht die benen te bewegen tot de zon opkomt en je de piste weer op kan. 
  • Le K’ré, de must-visit bar in Les 2 Alpes gelegen in de uitgaansbuurt met meer dan 150 cocktails en shooters

La Muzelle

De gemeubileerde appartementen in La Muzelle hebben één van de beste locaties in het resort. In de ochtend wandel je met gemak naar de skiliften en ’s avonds ben je in een zuchtje in het levendige dorpscentrum met directe toegang tot de restaurants, bars en vele winkels in het dorp. Perfect voor onze shopaholics ;-). De mythische Grotte du Yéti bar ligt aan de voet van onze residentie; ideaal voor verblijf met veel wijntjes en zonder gedoe.