Resorts

Home > Resorts

De frisse berglucht raast aan je voorbij, een prachtig berglandschap ontplooit zich terwijl je met de zon op je snoet de berg af glijdt. Let’s be honest, het is je favoriete moment van het jaar. Het is die van ons toch alvast!

Onze passie bracht ons hier; Een organisatie die jaarlijks duizenden studenten mag ontvangen in de bergen om ze de beste tijd van het jaar te laten beleven.  

Een team doorgewinterde toerisme professionals en ruim 300 actieve freelancers kunnen niet wachten om zich vast te bijten in jouw volgende trip! Dit met de focus op wintersporters, jong van geest, die op zoek zijn naar een reispartner die verder gaat dan wat als normaal wordt aangenomen. Het beheer van onze eigen accommodaties samen met onze eigen skigebieden zijn hierbij troef. 

We bieden: 

  • Aanbiedingen op maat, aangepast aan alle niveaus van wintersporters en budgetten. 
  • Verblijf in kwalitatieve residenties aangepast aan groepen 
  • Vertrek zonder kopzorgen op reis dankzij onze vakantie’s gespecialiseerd voor young-minded wintersporters.  
  • Geen zorgen over je vervoer, accommodatie, skipas, materiaalhuur, skilessen of tal van andere activiteiten – We got this! 

Al overtuigd? Hieronder kan je alvast een reserveringsaanvraag indienen. 

See you in the mountains! 😊 

Het resort van je dromen!

Risoul

Gelegen in het hart van de Zuidelijke Alpen, op de grens van de natuurparken Ecrins en Queyras, ligt het skistation Risoul. 

Het station ligt op een hoogte van 1850 m en biedt een skigebied van 185 km aan pistes die verbonden zijn met het station van “Vars: La Forêt Blanche”, dat internationaal bekend staat om zijn wedstrijden en het enorme snowpark.🙌 

Discover Risoul

Les Menuires

Les Menuires; gelegen in het hart van Les 3 Vallées, het grootste skigebied ter wereld, midden in het Nationaal park Vanoise. 

Van de top van de Mont de la Chambre tot de bodem van de Belleville-vallei, als je van skiën houdt, ben je hier op de juiste plaats!

Discover Les Menuires

La Plagne

Ski fanatiekelingen en snowboard-lovers opgelet! Het Paradiski gebied bestaat uit 425 kilometer aan pistes die de gebieden Les Arcs en La Plagne met elkaar verbinden.

La Plagne biedt een grote verscheidenheid aan pistes met zowel afdalingen voor experten als voor beginners die reiken van de boomgrens tot aan de gletsjers. ✨

 

Discover la Plagne

Les 2 Alpes

Les 2 Alpes… skiën op een gletsjer en feesten in de mythische bars van één van de meest levendige resorts van de Franse Alpen.

Les deux Alpes is één van de Franse skioorden waar je kan skiën winter én zomer, sneeuw gegarandeerd! Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan pistes, toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, en een wereldberoemd snowpark. 🤩

Discover les 2 Alpes

Val Thorens

Val Thorens is het hoogst gelegen wintersportdorp van Europa 
Met de Les Trois Vallées-skipas ski en snowboard je in ’s werelds grootste aanééngesloten skigebied met ruim 600 kilometer aan pistes.

Het skigebied van Val Thorens-Orelle is op zichzelf reeds ruim 150 km piste en is door de hoge de ligging aan het einde van Vallée de Belleville enorm sneeuwzeker. 😎 

 

Discover Val Thorens

Les Arcs

Les Arcs bestaat uit een heleboel dorpen, maar we weten het allemaal: Les Arc 1800 beschikt over het meest levendige centrum. Er vertrekken een vijftal liften vanuit het midden van het dorp naar het Paradiski gebied; makkelijker kan haast niet!

Met de Transarc snel je in een mum van tijd weg, op zoek naar de oneindige afdalingsmogelijkheden. Elk type skiër of snowboard vindt hier z’n ding!✌  

Discover Les Arcs

Ongelofelijke bestemmingen

De beste spot in de Franse Alpen? We got it! Vertrek met een gerust hart op ski vakantie, we zijn er zeker van; Je gaat eindeloos genieten! We hebben zelfs onze eigen Yoonly & Friends residentie helemaal op maat gemaakt voor studenten en young-minded wintersporters.  

Een bak vol ervaring

Met meer dan 13 winters achter de kiezen en een onvermoeibaar enthousiasme trachten we elk winterseizoen opnieuw de standaard te zetten in de organisatie van unieke snowtrips. Jaarlijks vertrouwen meer dan 25.000 studenten ons met het organiseren van hun skireis.

Begeleiding op maat

Het organiseren van een reis naar de bergen is een spannend project, maar het kan af en toe ook vrij stressvol zijn. Het Yoonly team begeleid je in alle fases van het traject. Samen zorgen we ervoor je volgende ski trip in goede banen te leiden.  

Een skireis op maat

Ieder heeft zijn eigen idee van wat de perfecte skireis nu eigenlijk echt inhoud. Samen met jou gaan we op zoek naar wat dit voor jou of de vereniging betekent en zoeken we de leukste activiteiten en extra’s om toe te voegen aan je volgende ski trip! Let’s Go!