Welcome to Yoonly

Discover the mountains with us

01 / 04
personen

Discover our
group
offers

Het Yoonly-team staat te popelen om ermee aan de slag te gaan. Doe jouw groepsaanvraag en we nemen snel contact met je op!

Gedreven door een passie voor de Alpen gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte match. Met onze jarenlange ervaring in de organisatie van groepsreizen gaan we graag verder waar anderen het voor gezien houden. Van een instappers pakket tot een pakket op maat, geen uitdaging is voor ons te groot!

Onze
bestemmingen

Les Deux Alpes

In het skigebied 2 Alpes heb je gegarandeerd sneeuw het hele jaar door dankzij de besneeuwde gletsjer in de bergtoppen. De Grotte du Yéti, de legendarische bar van het skioord, is ’the place to be’ na een lange dag op de skilatten. Dansschoenen aan, klaar een wilde avond uit!

Discover

Risoul

Risoul, het studentenskigebied bij uitstek, is een van de meest feestelijke gebieden in de Alpen! Het skigebied van Risoul heeft alles wat je wil en meer! Je hebt er pistes voor alle niveaus, een Snowpark en hoogwaardige off-piste afdalingen.

Discover

Les Menuires

Les Menuires is gelegen in het 3 Vallées skigebied en heeft pistes toegankelijk voor zowel beginners als ervaren skiërs. De beste après-ski kan je er vinden in La Folie Douce en Le Roc 7, beide welgekend onder grote skifanaten. Het zonnetje op je snoet, prachtige panorama’s, een goede beat en fris drankje in je hand. Wat wil je nog meer?

Discover

La Plagne

La Plagne is gelegen in het op één na grootste aaneengesloten skigebied ter wereld; Paradiski. Met zijn 261 pistes en 425 kilometer piste ontbreekt er al vast geen variatie aan pistes. Er is dus genoeg te beleven voor ieder met aan hart voor wintersport en de bergen.

Discover

Les Arcs

Les Arcs heeft verschillende dorpen die deel uitmaken van het skigebied Paradiski. Met 425 km aan pistes kun je hier bijna de gehele dag al skiënd doorbrengen. De Vanoise Express, ’s werelds grootste kabelbaan, verbindt de 3 skioorden. Een ervaring op zich die een bezoek helemaal waard is.

Discover
Laad meer bestemmingen

WAAROM KIEZEN voor Yoonly

De beste bestemmingen

Yoonly biedt reizen aan naar de beste skigebieden in de Franse Alpen! Een complete wintersport-ervaring met  après-ski, feest, raclette en nog veel meer. Creëer je droomvakantie en beleef de Yoonly ervaring.

TRANSPARANTIE COMMUNICATIE

Yoonly is een team van enthousiastelingen en experts in wintersportreizen voor ieder jong van geest en met liefde voor de bergen. Elk jaar vertrouwen meer dan 25.000 studenten op ons voor hun groepsreizen of jaarlijkse ski- of snowboard vakantie naar de bergen.

EIGEN PRODUCTIE

Het Yoonly- team begeleidt je bij elke stap, van de creatie tot de voltooiing van je ideale wintersportvakantie. Ons doel is om onvergetelijke ski- en snowboard vakanties te organiseren voor groepen van alle groottes met elk soort budget.

UNIEK

Onze medewerkers helpen je bij het organiseren van je vakantie dankzij hun grondige kennis van het skigebied (pistes, bars, restaurants). Gegarandeerd een reis zonder kopzorgen en met heel veel gelach en getier! Klaar om dat snowboard of die skilatten weer onder het stof uit te halen?

ONZE EXPERTS VERZETTEN
BERGEN VOOR JOU

EEN VRAAG OF EEN WILD VERZOEK? WE STAAN VOOR JE KLAAR

Net zoals een chef-kok proeft van wat hij klaarmaakt, doen we als touroperator bij Yoonly een beroep op onze eigen ervaringen in de bergen. In het Yoonly-team vind je dan ook dé experts op vlak van reizen met als bestemming Alpen. Elk vanuit hun persoonlijke verhaal als ski- of snowboard instructeur, gids, residentiebeheerder, bar verantwoordelijke, … werken zij mee aan het schrijven van dat van jou. Ongeacht de grootte van jouw groep, beheersen zij alle aspecten voor een geslaagde reis.

Vakantie is iets om naar uit te kijken, daarom stellen wij voor jou een totaalpakket samen zodat jij zorgeloos kan genieten. Wil je meer te weten komen of heb je een wild verzoek?

Bram Verstuyft

Sales Manager Benelux