Overeenkomst tussen Vars en Risoul voor Winter 2023-2024

12/06/2023

Fôret Blanche heropend voor winter 2023-2024

Eindelijk is het zo ver!

Na een winterseizoen vol spanning en besluitloosheid is de kogel door de kerk tussen de ski resorts van Vars en Risoul. We betreuren dat het ten kostte van het 2022-2023 is gegaan, maar juichen desondanks dat er een permanente overeenkomst is gevormd tussen de twee resorts.

Op 10 mei hebben Vars en Risoul aangekondigd dat de connectie van Forêt Blanche terug heropend zal worden voor het winterseizoen van 2023-2024. Dit dankzij een historische overeenkomst tussen de twee liftenmaatschappijen. Na maanden aan overleg en onderhandelingen en mede dankzij de financiële support van Risoul Municipality is er een overeenkomst gevormd die het Fôret Blanche resort een plek op de kaart zal geven die het verdiend.

Zo brengen de listenmaatschappijen een enkele skipas op de markt voor het volledige gebied in de Zuiderse Alpen. Dit aaneengekoppelde gebied staat in voor zo’n 200 km aan ski pistes die nu permanent beschikbaar zijn voor onze gasten die reizen naar Risoul.

Het dorp Risoul ligt ons bij Yoonly nauw aan het hart. De onevenaarbare sfeer in het dorp in combinatie met de prachtige omgeving en ideale sneeuwcondities zorgde ervoor dat we Risoul bij uitstek kozen voor onze Yoonly & Friends accommodatie. We zijn dan ook uiterst tevreden met het akkoord zodat we onze gasten weer het uitgestrekte ski- en board plezier kunnen verzekeren dat Fôret Blanche te bieden heeft.

Meer informatie over Risoul en het rsort kan je vinden op de Risoul website

Ook op onze website kan je meer vinden over Risoul

Klaar om te boeken? Klik dan  hier om onze reizen te ontdekken.

 

Wij staan alvast te popelen om weer naar de bergen te trekken!

See you there!

Groetjes van jullie favoriete Mountain Experts.